Print

Tisztelt Horgászok!

A Vas Megyei Savaria Sporthorgász Egyesület megkezdi a 2019-es horgász jegyféleségek értékesítését.
Jegyváltási helyek:

Mindkét helyen az engedélyeket azonnal, a helyszínen megírjuk, és egyszerre az Önök rendelkezésére bocsájtjuk.

Felhívjuk a Tisztelt Horgásztársak figyelmét, hogy a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) döntése és a vonatkozó törvényi rendelkezések módosításai miatt
2019. január 1-től a papír alapú horgászigazolványt a Magyar Horgászkártya váltja fel.
A 2019.évre érvényes állami horgászengedély kizárólag a Magyar Horgászkártya élő regisztrációját követően állítható ki.
A horgászkártyának az igénylését, amennyiben még nem tette meg, a jegyváltás előtt Ön is el tudja végezni otthon a www.mohosz.hu oldalon. Természetesen igény esetén egyesületi ügyintézőink is elvégzik a kártyaigénylését.

Az egyesületi ügyintézőknél történő Magyar Horgászkártya regisztrációhoz vigyék magukkal

A regisztrációt követően kapnak egy csekket, amit a postán kell befizetniük. A regisztrációjuk csak akkor válik élő regisztrációvá, amikor fizetés megtörtént.

Amennyiben a csekkes befizetés beérkezett a MOHOSZ-hoz (ez kb. 3-4 nap) akkor már kiváltható az engedély. Amennyiben nem szeretnék ezt az időszakot megvárni lehetőségük van a csekk befizetést az egyesületi ügyintézőknél a jegyváltáskor aktiválni.  Ezen befizetés aktiválás csak akkor szükséges, amennyiben a befizetést a MOHOSZ még nem könyvelte le az Ön virtuális kártyájára.

Amikor a regisztráció élesre változik, attól kezdve lehet engedélyt váltani. Az engedélyváltáshoz kérem, hozzák magukkal

Az MOHOSZ által bevezetett új informatikai rendszer és az egyéb egyesületi ügyintézési folyamatok szabályszerű végzése miatt az engedély elkészítési ideje meghosszabbodhat.

Kérjük, Önöket türelemmel legyenek a horgászjegyek megváltásakor, nem mi találtuk ki, hogy ennyi adatot be kell írni, ennyi okmányt fel kell tölteni. 

Az elmúlt időben sajnos elszaporodott az agresszivitás a jegyváltáskor, a jelen levő ügyintéző hölgyek, a munkájukat végzik (társadalmi munkában). Ők nem tehetnek, a halfogás sikertelenségéröl, a jegyárakról. Panasz esetén kérem, keressék az egyesület elnökét, a szövetség vezetőségét, s nekik mondják el kifogásaikat.



Biró István
Elnök